-1-
FÖRRÄTT
Klassisk Toast Skagen
VARMRÄTT
Filé Mignon Black & White
ox-och fläskfilé, rödvinssås och bearnaisesås, serveras med potatisgratäng
eller
Bergtungafilé med en krämig champagnesås
serveras med duchessetoppar
DESSERT
Färsk frukt med gammaldags vaniljgräddglass
serveras med hallonscoulis
(laktosfritt alternativ)
Två rätter: 353:- • Tre rätter: 398:-
-2-
FÖRRÄTT
Vitlöksbröd Bruschetta med tzatziki
VARMRÄTT
Grillad fläskfilé med bearnaisesås
serveras med friterad potatis
DESSERT
Chokladfondant med vaniljglass
Tre rätter: 338:-
med hackad rödlök, toppad med löjrom
125:-
130:-
105:-
110:-
195:-
med krämig champagnesås och duchessetoppar
270:-
med skummad champagnesås, sauterade grönsaker och duchessetoppar
285:-
med chili och vitlök, bondsallad, tzatziki och vitlöksbröd
285:-
med bearnaisesås och friterad potatis
218:-
cognacpepparsås, sauterade grönsaker och friterad potatis
340:-
Ox- och fläskfilé, rödvin- och bearnaisesås
Serveras med potatisgratäng och sauterade grönsaker
288:-med aioli, Bostongurka och pommes frites
190:-
med aioli och stark djävulssås (exotisk sås) och friterad potatis
199:-
med vitlökssky och krämig potatisgratäng
268:-
med bearnaisesås
233:-
med krämig vitvinssås
295:-
ox- fläskfilé, bearnaise- och rödvinssås
320:-
med bearnaisesås
360:-
oxfilé, fläskfilé, lammracks, bearnaisesås och stark djävulssås
328:-
med aioli
315:-
med färskriven parmesan
153:-
med grönsaker i pestosås
173:-
Roquefortostsås, färska champinjoner och färskriven Parmensan
198:-
med olivsauterade grönsaker, krämig vitvinssås och tigerräkor
198:-
med färskriven Parmensan
168:-
Penne med oxfilé, fläskfilé lök och färska champinjoner och färskriven Parmensan
208:-
med sötsur chilisås, sallad och ris
175:-
med aioli, bondsallad och friterad sötpotatis
155:-
på salladsbädd samt friterad sötpotatis och vitlöksbröd
155:-
på salladsbädd och friterad sötpotatis (fri från gluten)
155:-
i en krämig gräddsås som toppas med färskriven Parmensan
153:-
alternativ: med spaghetti eller pommes
90:-
108:-
90:-
med pommes
118:-
90:-
med chokladsås
90:-
och halloncoulis
115:-
med persilja och varm hjortronsylt
115:-
med hallon, blåbär och vispgrädde
115:-
med Prosecco
175:-
med vaniljglass, halloncoulis och grädde
115:-
med halloncoulis och färsk frukt
115:-
med 4 cl single malt whisky
158:-
138:-