Om oss


När jag precis fyllt 20 år så landade mitt plan på Kastrup och den långa flygresan från Hong Kong var slut. Och en ny resa skulle snart börja.

Mitt första arbete i Sverige började dagen efter i Linköping på en klassisk kinesrestaurang. Efter några år med början i disken och ett långsamt avancemang till servitör var det dags för att flytta till Småland och Kalmar. 
Ming Palace skulle öppna en ny restaurang på Fiskaregatan. I början 1990-talet blev jag hovmästare på Eurasia som låg där i dag Larmgatan 10 huserar.

En vacker vårdag för 31 år sedan var vi över och tittade på en restaurang med bästa läget i Borgholm, Robinson Crusoe. Det blev vår sommarrestaurang i många år samtidigt som vi drev Zorbas i Kalmar.

I flera år har jag sneglat mot Table 20 på Tullslätten, som drivits som kvarterskrog i många år av det strävsamma paret Angela och Chiu. Hösten 2021 blev det klart. De fick en efterlängtad pension och jag tog över rodret på Table 20 och la till mitt namn till restaurangen, Henrys Table20.

Min ambition är att servera vällagad mat och ett urval lämpliga drycker samt att behålla den familjära känslan.

Varmt välkomna till Henrys Table 20


Henry Ho